Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Mικρές ανυπάκουες γραμμούλες

Εδώ και λίγες μέρες, προσπαθώ να γράψω κείμενο στις αναρτήσεις του Μπλόγκερ και προκύπτει ότι κάθε φορά που πατάω στο πληκτρολόγιο το σημείο της τελείας (το γνωστό σε όλους μας σημείο στίξης), μου εμφανίζεται μια μικρή,κοντή, ανυπάκουη γραμμούλα - αν δε με πιστεύετε, κοιτάξτε, να, τώρα θα πατήσω, προσέξτε, μπλίππππ । !!!!!Την είδατε τη ρημάδα; αμέσως πριν τα θαυμαστικά। Γαμώτο! Ερωτώ; πρέπει να τη συνηθίσω και να την αποδεχτώ; πρέπει να μάθω να τελειώνω τις προτάσεις μου με θαυμαστικά και ερωτηματικά; ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΑΝΥΠΑΚΟΥΗ ΓΡΑΜΜΟΥΛΑ;;;;;
και όχι μόνον αυτό- υποψιάζομαι ότι πληκτρολόγιό μου το σκάει το βράδυ, ξεπορτίζει, και πηγαίνει φροντιστήριο και μαθαίνει ξένες γλώσσες। (νάτη πάλι η γαμω-γραμμούλα)। Κάθε φορά που πάω να γράψω σε λατινικούς χαρακτήρες, μου βγάζει ινδικά। λέτε να κάνει γιόγκα κάθε σάββατο; κοιτάξτε। θα προσπαθήσω να γράψω "γκουντμόρνινγκ": गूद्मोर्निंग । !!!!!!!
Λοιπόν: δύο τα τινά: πρώτον: κάτι πίνω και δε σας δίνω। τα μάτια μου κάνουν πουλάκια (τσίου) - δεύτερον: κάτι έχω πατήσει που δεν μπορώ να αναιρέσω, τρίτον: το μπλόγκερ πάει για βρούβες, τέταρτον: το πληκτρολόγιο έχει σεξουαλικές ανησυχίες ή τό'χει πιάσει η άνοιξη।
Μπας και έχετε καμμιά ιδέα; μου σπάει τα νευράκια μου - χέλπ μι πλιζ, ρεεεε!

9 σχόλια:

  1. χμ, ή έχει πατηθεί κάποιο πλήκτρο και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι, ή το πλέον πιθανό είναι κάπου κάπως να έβαλες στις γλώσσες και την Ινδική οπότε να μην κάνει εναλλαγή μόνο από αγγλικά σε ελληνικά και το αντίστροφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. |||||καλημέρα Πιπεράκη, θα συμφωνήσω με τον mahler. Μηχάνημα είναι και μόνο του μάλλον δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Κάνε του ένα καλό καθάρισμα αρχικά, κανένα σκανάρισμα να φύγουν όλες οι σαβούρες. Η γραμμούλα αυτή κανονικά βρίσκεται μετά το λ, δύο τρία πλήκτρα και με shift. Τα ινδικά ειλικρινά δεν γνωρίζω. Επίσης ξέρεις ότι o blogger κατά καιρούς παθαίνει διάφορα. Προχτές για καμιά ώρα δεν έδειχνε τα comments.
    Καλή δουλειά, και ότι χρειαστείς ...μας λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΣΕΝΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΣΟΥ;
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η... ΜΠΟΥΡΔΟΥΛΟΥ ΣΟΥ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΟΝΞΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΤΕ; :)
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η... ΣΙΔΕΡΩΤΡΑ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΧΑΒΑ :)

    ΑΣΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΕΤΕΣ ΓΡΑΜΜΟΥΛΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΕΣ. Η ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ;
    ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ Ν' ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ ΣΕ... ΠΟΙΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΜΠΛΟΓΚΕΡ Ο ΟΠΟΙΟΣ... ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.

    ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ.
    ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ!

    ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όπως λέει και ο κομπιουτεράς στην εταιρεία μας: από την πρίζα δοκίμασες να το βγάλεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Malerako,
    αυτό που λες καλό είναι, αλλά...
    Ποιό ρημαδοκουμπάκι ακριβώς;! Αυτό είναι που μας δυσκολεύει - το σκατοκουμπάκι!

    Καφεδάκι,
    μέχρι και με χλωρίνη το έπλυνα! τίποτα! Νομίζω όμως ότι φταίει το μπλογκερ - δε νομίζω ότι φταίει το κομπιούτερ...
    Θα κάνω την προσπάθειά μου...

    Παντοτινέ,
    η ποιητική σου διάθεση πραγματικά με έκανε και χαμογέλασα! Δεν το είχα σκεφτεί έτσι!
    Όσο για τη Μπούρδουλου, με το που πάω να την ανάψω κάνει 45-50 λεπτάμέχρι να σταθεροποιηθεί και μου φαίνεται ότι πάει για φούντο!
    Νά σαι καλά!

    Καλό παιδί,
    μου φαίνεται θα το βγάλω στο παράθυρο να χαζεψει κάνα κοριτσάκι να έρθει στα ίσια του - αλλιώς θα σκοντάψει (εντελώς τυχαία)...!
    Φιλάρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα ησύχασα! Χλωρίνη. Το καλύτερο. Θα μυρίζει κιόλας μετά. Αν δεν βοηθήσει η χλωρίνη, αλειψέ το με πίσσα και πούπουλα, περίμενε 7,5 λεπτά, κάνε δύο στροφές, 3 κωλοτούμπες και ξαναπές μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι η σελήνη στον σκορπιό μήπως?!

    Στο γουόρντ ή στο σημειωματάριο κάνει τα ίδια?

    Αν όχι, γράψε στο σημειωματάρειο και κάνε c/p. Τι θα κάνει τότε?

    να συνεχίσω? ή έφτιαξε το πρόβλημα έτσι κι αλλιώς?!

    Κ γιατί το πληκτρολόγιο να είναι αρσενικό? Μπορεί απλά να "ζει μια περίοδ της ζωής του". ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λοιπόν επειδή πρόσφατα το έπαθα κι εγώ, δες στην καρτέλα Posting, κάτω κάτω, εκεί που λέει "Enable transliteration?" (κάτι με Hindi λέει δίπλα μάλλον) και κάντο Disable

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή